Cum sa faci acasa painici "japoneze",rumene si delicioase?

Postat de lauralaurentiu in Piine
16 Ian 2011 | 11259 vizualizari

Ma intrebam de mica, atunci cand imi cumparam cate-o japoneza de la brutarie si-o infulecam pe nerasuflate, de ce s-o fi numind astfel? Ceva mai tarziu mi-am format impresia ca numele le este dat de asemanarea cu cocul complicat al gheiselor. Indiferent de motivul pentru care au fost astfel botezate, inca ador aceste painici delicioase, albe, cu miezul pufos si coaja fina, usor crocanta.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 21.01.2011, 20:45
Wow ! Ce frumoase sunt !
la 23.01.2011, 14:44
la 13.03.2011, 15:54
imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking