Cum se face cascaval de casa
Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri 13 Noi 2014 | 76008 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 14.11.2014, 08:05
nu-i rau deloc !
la 14.11.2014, 08:22
Excelent L-am facut si eu, dar...fara telemea. De incercat
la 14.11.2014, 10:31
Am mancat cascaval de casa dar nu am facut niciodata. Bravo!
la 14.11.2014, 17:42
Interesant! Bravo!
la 16.12.2014, 08:46
wow! foarte tare ! am sa-l incerc si eu !
la 18.12.2014, 00:00
Am sa incerc si eu!
la 08.06.2017, 14:02
cu margargarina? de ce nu unt?
la 08.06.2017, 15:13
Adriana pot pune si unt,depinde de branza daca este foarte uscata atunci trebuie mai multa margarina/unt
(asa era reteta si eu am respectato)
COMENTEAZA