Cum se face cascaval de casa

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
13 Noi 2014 | 76008 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 13.11.2014, 23:44
la 14.11.2014, 08:05
nu-i rau deloc !
la 14.11.2014, 08:06
la 14.11.2014, 08:22
Excelent L-am facut si eu, dar...fara telemea. De incercat
la 14.11.2014, 08:33
la 14.11.2014, 10:31
Am mancat cascaval de casa dar nu am facut niciodata. Bravo!
la 14.11.2014, 13:48
la 14.11.2014, 17:42
Interesant! Bravo!
la 14.11.2014, 22:01
la 16.12.2014, 08:46
wow! foarte tare ! am sa-l incerc si eu !
la 18.12.2014, 00:00
Am sa incerc si eu!
la 08.06.2017, 14:02
cu margargarina? de ce nu unt?
la 08.06.2017, 15:13
Adriana pot pune si unt,depinde de branza daca este foarte uscata atunci trebuie mai multa margarina/unt
(asa era reteta si eu am respectato)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking