Cum se face Sosul Alioli

Postat de Bucataras in Clasice
11 Oct 2016 | 10547 vizualizari

Alioli in traducere inseamna ulei si usturoi. Este asociat cu bucataria mediteraneeana de pe coasta Spaniei, dar se intalneste si-n Franta sau Italia. Varianta frantuzeasca a sosului se apropie foarte mult de o maioneza cu usturoi, pentru ca se adauga galbenusuri, mustar si suc de lamaie, pe cand varianta spaniola este foarte simpla: fara ou si cu mult mai mult usturoi. Vei avea nevoie de un tocator, cutit si un mojar mai mare. 

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 11.10.2016, 15:49
la 11.10.2016, 15:54
super!
la 11.10.2016, 15:55
E bine de știut!
la 11.10.2016, 16:34
la 11.10.2016, 16:46
cel mai bun
la 11.10.2016, 17:18
Fac si eu cu prima ocazie, de curiozitate!
la 11.10.2016, 19:15
Adauga comentariu...
la 11.10.2016, 19:37
bun si de retinut pasii!
la 12.10.2016, 10:51
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking