Cum se pune varza la murat
Postat de elucubratiiculinare in Muraturi 30 Oct 2012 | 29311 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 30.10.2012, 22:00
Si eu pun varza la fel doar ca in loc de marar pun cimbru.Avem acelasi tip de butoi si eu pun in fiecare an cca 26 bucati varza.
Imi place
la 30.10.2012, 22:15
Nuuuu Laura... eu, gata... am pus poftele-n cui!
la 31.10.2012, 08:05
foarte utila reteta asta, acum vreau si eu varza murata
la 31.10.2012, 09:09
bine ca pentru noi pune mama..oricum la cata varza murata mancam noi...rar..adica de 2 ori in sarmale
la 31.10.2012, 09:35
harnicuta
la 31.10.2012, 20:09
scuze ca am fost prezenta azi pe aici, am ratat comentariile
la 31.10.2012, 20:11
multumesc diaconta ca mi-ai dezvaluit identitatea
la 31.10.2012, 20:13
ina, sincer sotu sufla din 2 in 2 cu pauza si iese zeama foarte buna , cred ca tocmai boabele de porumb ajuta in acest sens
la 31.10.2012, 20:14
privatelaura, ca tot omu, am si eu poftele mele
la 31.10.2012, 20:16
Miha, nu e rau sa ai pofte de acrituri (toata lumea se gandeste numai la prostii )
la 31.10.2012, 20:33
Mihaela, stiu ca boabele de porumb aciduleaza zeama mai bine, dar am si eu fixurile mele desi punem si d'alea
la 13.11.2012, 14:47
eu pun sfecla rosie,imi place ca zeama de varza sa fie mai colorata!!
dar cu gutui nu stiam,oare de ce se pun??
la 13.11.2012, 16:03
Nici eu nu stiam de sfecla rosie
la 18.11.2012, 18:06
daca nu a-ti pus varza inca, incercati sa puneti si busuioc in butoi anul asta, va iesi mult mai limpede
la 18.11.2012, 22:27
mihaelakitana poate la anul
COMENTEAZA