Cum se toaca verdeturile

Postat de AlexTeacher in Scoala de gatit Bucataras
13 Mar 2017 | 3952 vizualizari

Verdeturile proaspete se pot combina cu toate tipurile de carne si legume, oferind astfel preparatelor un gust bun si aromat. Rozmarinul este ideal pentru carnea de porc si de vita, cimbrul se poate combina cu aproape orice tip de carne si legume, iar mararul si patrunjelul se potriveste la orice mancare, fiind si cele mai folosite verdeturi de la noi.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 13.03.2017, 12:42
la 13.03.2017, 13:09
la 13.03.2017, 13:22
cu atentie ))
la 13.03.2017, 13:34
Motanel ))) eu am apreciat calitatile lui Alex in privinta asta, inca de la Paltinis )
la 13.03.2017, 13:46
Noi am primit prima lectie la Palti
la 13.03.2017, 15:43
la 13.03.2017, 19:37
Multumim pentru sfaturi!
la 18.03.2017, 20:53
))) pfff mi-e dor de carnatii de la Paltinis

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking