Cupcakes in stil rusesc

Postat de Pungasa_Rogue in Dulciuri
26 Oct 2015 | 2977 vizualizari
Cupcakes in stil rusesc

Daca tot am inceput saptamana in forta, am zis sa va las si ceva dulce, cu crema de branza. PS: reteta este dintr-o carte achizitionata de la Lidl ;)

Ingrediente

  • 100 g unt;
  • 100 g zahar;
  • doua linguri cacao pudra;
  • 150 g faina;
  • o lingurita praf de copt;
  • doua oua;
  • 100 g zahar;
  • 100 g unt topit;
  • 200 g branza slaba de vaci;
  • 1/2 plic praf de budinca cu gust de vanilie (20 g);
  • 12 forme de briose + unt pentru ungerea acestora.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Din primele 5 ingrediente se framanta un aluat fraged. Se distribuie 2/3 din el in forme, apasand usor la baza. Cealalta treime de aluat se pune deoparte.

Se bat ouale spuma, se adauga zaharul si untul topit, apoi branza slaba de vaci si praful de budinca cu gust de vanilie si se amesteca pana cand se obtine o compozitie omogena. Se distribuie uniform in forme.

Restul de aluat fraged se rupe si se presara peste compozitia de branza, apoi se introduc briosele la cuptor. Dupa ce sunt gata, se lasa sa se raceasca, apoi se pot servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes in stil rusesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake cu visine (fara coacere)

Postat de GeorgianaGrigorescu

Cheesecake cu visine (fara coacere)

Macinam biscuitii, Topim ciocolata alba cu untul. Amestecam biscuitii cu untul topit cu ciocolata. Tapetam o forma rotunda de tort cu folie alimentara sau de aluminiu si asezam amestecul de...

Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu mere si scortisoara

Postat de Pungasa_Rogue

Cornuri pufoase cu mere si scortisoara

Se cerne faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-se deoparte 15 minute. Se adauga sarea, zaharul si zaharul vanilat cu scortisoara si se amesteca, apoi se face o adancitura in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2015, 11:12
ce dragalase sunt , foarte bune
la 26.10.2015, 11:14
Multumesc, Anca!
la 26.10.2015, 11:17
frumoase si gustoase!
la 26.10.2015, 11:18
Multumesc, Medi!
la 26.10.2015, 11:26
o bunatate

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking