Curcan ardelenesc
Postat de mihaelar63 in Curcan 1 Feb 2016 | 7698 vizualizari
Carnea de curcan preparata astfel iese foarte frageda. Reteta este simpla, rustica nu necesita manopera dificila. Daca as avea un local as pune-o in meniu. Cu asemenea preparat garantat nu te faci de rusine.
Eu am preparat curcanul ardelenesc la Multicookerul Philips .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 02.02.2016, 07:18
Super!
la 02.02.2016, 07:27
Foarte bun!!!
la 02.02.2016, 07:55
tot ce e simplu e cel mai bun
la 02.02.2016, 08:08
Simplu si gustos!
la 02.02.2016, 08:50
Asta-i de-al meu) mi-ai idee cu zama de varza
la 02.02.2016, 09:40
ce mult imi place
la 02.02.2016, 17:32
Foarte gustos!
la 02.02.2016, 19:18
ah, ce bun o fi..
la 02.02.2016, 23:06
Liliana sa incerci zeama de varza la friptura este grozava !!!
la 02.02.2016, 23:07
Zamfi ,lume noua , ai cam dezertat
la 02.02.2016, 23:08
Simo , abia astept sa vad ce -ti.... vine in minte sa faci ))
la 03.02.2016, 09:38
bun, bun!
la 03.02.2016, 13:48
Daniela
COMENTEAZA