Curcan cu ceapă şi sos cu piure

Postat de madi_marin in Curcan
4 Feb 2012 | 5164 vizualizari

În ultima vreme nu prea am mai mâncat carne de pui.Am înlocuit-o cu carnea de curcan.Se pare ca e mai sănătoasă, cu mai puţin colesterol decat puiul….asta dacă alegi pieptul sau pulpele.Eu am ales pentru acest preparat simplu pulpă dezosată şi tăiată bucăţele…un fel de gulaş …daca pot să îi spun aşa. Se pregateşte foarte repede pentru că e fragedă şi e şi foarte gustoasă.Încercaţi şi voi.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 04.02.2012, 19:18
o bunatate de reteta
la 04.02.2012, 19:22
interesant
la 04.02.2012, 19:33
la 04.02.2012, 19:49
imi place!
la 04.02.2012, 19:53
la 04.02.2012, 19:55
foarte bun!
la 04.02.2012, 20:07
criss....chiar e foarte bun... tocmai am papat ultima portioara, dar de data asta am facut un pui de mamaliga...
la 04.02.2012, 20:08
iri_love...ma bucur ca iti place...
la 04.02.2012, 20:08
Ina...te-ai pregatit tu, da n-am ce sa-ti mai dau... da mai fac special pentru tine...
la 04.02.2012, 20:09
alinutzika....ma bucur ...
la 04.02.2012, 20:09
Ubulika....multumesc...
la 04.02.2012, 20:10
alldaycooking...asa e...
la 04.02.2012, 20:11
am salvat reteta ca tare bine arata si cu mamaliga desigur foarte buna
la 04.02.2012, 20:16
mmmm ce bun o fi..maine vin sa iau masa la tine!!!
la 04.02.2012, 20:26
gustos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking