Curcan cu mazare -la tava

Postat de mihaelar63 in Curcan
19 Sep 2015 | 4313 vizualizari

O tava cu friptura este potrivita sa prepari cand ai musafiri . Pentru mine este comod sa o servesc chiar la gradina in foisor . O impachetez si acolo o pun pe masa !!! Curcanul este din ograda soacrei [ sa fie sanatoasa si sa mai creasca ].Garnitura am folosit mazarea verde care aduce o nota de prospetime si culoare preparatului .

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 20.09.2015, 00:27
Motan
la 20.09.2015, 11:03
Ce fain s-a rumenit carnea
la 20.09.2015, 23:22
Rocsi mie asa-mi place sa fie rumena in exterior si usor suculenta in interior
la 20.09.2015, 23:48
Catalina pentru oaspeti prieteni mereu
la 20.09.2015, 23:49
RuXy Nu mai bine decat tine
la 20.09.2015, 23:50
Licurici pot spune ca iubesc mazarea verde
la 20.09.2015, 23:51
Mirela sunt curioasa , pitici tai mananca mazare ?
la 20.09.2015, 23:52
Bunica , cam
la 20.09.2015, 23:53
Motan
la 20.09.2015, 23:53
SImo , calitatea materiei prima - regula de baza in reusita preparatului
la 21.09.2015, 09:03
Gustos si sanatos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking