Curcan,pui si carnati la tava

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri cu carne
6 Iun 2012 | 4299 vizualizari
Curcan,pui si carnati la tava

Ingrediente

  • 3 copane de curcan
  • 3 pulpe de pui
  • 1 carnat de casa afumat
  • 3 cartofi
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 1 rosie
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • boabe de piper
  • 1/2 cana de vin

Mod de preparare

Pulpele de pui si copanelele de curcan le parlim de puf la flacara. Le spalam mai apoi si le lasam sa se scurga. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Rosia o spalam si o taiem felii pe rotund. Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem in doua. Ii scobim putin ,ii condimentam cu sare si piper si punem in ei cate o bucata de carnat si ciupercute.

Luam o tava si o ungem cu ulei. Punem carnea,iar printre cartofii umpluti. Intre acestea ,asezam restul de ciuperci si bucatele de carnati. Usturoiul il curatam ,il tocam marunt si il  punem deasupra. Presaram sare,piper si marar uscat. Turnam o cana de apa si vinul. Asezam feliile de rosii,iar mai apoi boabe de piper.

Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins. O lasam la foc potrivit pana este bine patrunsa carnea. Spre final descoperim tava si o mai lasam cam 15 minute pentru a prinde o crusta. Cand este gata,scoatem la racorit,apoi servim.

Simplu,satios si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan,pui si carnati la tava" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele de orez cu piept de pui

Postat de AdrianUdrea

Chiftele de orez cu piept de pui

Incepem prin a toca marunt carnea de pui și a o amesteca cu orezul preparat cu legume, anterior. Apoi adaugam 2 oua mari si omogenizam bine amestecul de ingrediente. Punem pesmetul intr-un...

Citeste continuarea

Sărmăluțe în foi de viță

Postat de Ina

Sărmăluțe în foi de viță

Ceapa, ardeiul gras si morcovul se toaca marunt si se calesc in putin ulei pana devin aurii.  Adaugam  3­-4 linguri cu bulion si amestecam totul bine. Lasam sa mai dea 2 clocote...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2012, 14:23
bun rau
la 06.06.2012, 14:30
foarte bun
la 06.06.2012, 14:32
ce bine arata si ce bun
la 06.06.2012, 14:32
ce fain le-ai pus
cred ca ai nevoie de ajutoare acolo
la 06.06.2012, 14:36
tare bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking