Cus-cus cu carnati de casa

Postat de RODIMUR in Porc
1 Iun 2017 | 5938 vizualizari

De când a apărut cus-cusul și la noi în țară, îl prepar adeseori, pentru că este foarte bun și gustos. În plus, se prepară foarte ușor și poate fi consumat ca atare, sau ca garnitură la orice tip de carne preferăm, pentru că și cus-cusul a evoluat, în funcție de vremurile pe care le trăim, de ingredientele avute la dispoziție și de gusturile noastre... Mai multe despre cus-cus și prepararea lui, în articolul postat de mine aici, pe site, la: https://www.bucataras.ro/articole/cuscusul-in-bucataria-internationala-82935.html  

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 01.06.2017, 18:35
Ce preparat bun!
la 01.06.2017, 19:01
Super! Si noua ne place cus-cus-ul!
la 01.06.2017, 19:50
Vă mulțumesc pentru aprecieri, Camelya și Oana! Mă bucur că mai au și alții aceleași gusturi...
la 01.06.2017, 19:57
la 01.06.2017, 20:33
Mulțumesc, Motănel, pentru susținere!
la 01.06.2017, 21:00
Daca-i cu carnat cu placere !!!! yahoo06.gif
la 01.06.2017, 21:06
BIne, Mihaela! Ești responsabila cu buna dispoziție!
la 03.06.2017, 08:46
Bun!
la 03.06.2017, 09:07
Mulțumesc, Dante! Chiar e bun! Și soțului meu i-a plăcut foarte mult...
la 03.06.2017, 11:39
Yammi! Un prânz bun și rapid!
la 03.06.2017, 13:13
Așa este, Kytz! Bun și rapid! Merci!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking