Cus-cus cu ciuperci si legume

Postat de Doinavar in Aperitive / Garnituri
21 Feb 2013 | 7783 vizualizari

M-am gandit sa fac un cus-cus pentru ca am mancat o singura data in Ungaria. Am ramas placut surprinsa cat este de gustos si ce bine mi-a iesit. L-am facut cu ciuperci si legume.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 21.02.2013, 20:23
Nu știam faza cu prăjitul! De probat!
la 21.02.2013, 20:53
Arata super bine!
la 21.02.2013, 21:41
Eu stiam numai cu apa fiarta turnata peste el.
la 21.02.2013, 22:30
la 21.02.2013, 22:49
imi place cus cus-ul si arata tare bine ce ai facut
la 26.02.2013, 07:53
Tare ne place si noua Asa il fac si eu Bunica...prima data il prajesc oleaca si apoi pun apa pe el Are o aromaaaaaa
la 26.02.2013, 19:35
mmm..super bun!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking