Cus-cus cu legume

Postat de violeta30 in Mancaruri de post
30 Dec 2018 | 4440 vizualizari
Cus-cus cu legume

Este o reteta rapida si foarte buna. Am incercat mai multe feluri de cus-cus, dar cel de la Arnos e minunat.

Ingrediente

  • 250 gr cus-cus Arnos
  • 2 linguri ulei
  • 3 cani apa
  • o mana de ardei tocat cuburi
  • 1 ceapa
  • 2-3 ciuperci feliate
  • sare
  • suc de rosii

Mod de preparare

Punem uleiul intr-un vas si apoi adaugam cus-cusul pe care il vom cali in ulei, cand devine sticlos punem canile de apa si sare si amestecam continuu pentru a nu se lipi.

Separat calim legumele, iar cand sunt moi adaugam sucul de rosii, putina sare si lasam 10 munte la fiert, apoi le amestecam cu cus-cusul fiert. Daca mai necesita sare, adaugam in functie de gust.

Se serveste cald.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf de post cu ciuperci

Postat de Oana

Pilaf de post cu ciuperci

Pune intr-o craticioara uleiul sa se incinga, adauga ceapa tocata cubulete, morcovul ras si ardeiul capia cubulete Lasa-le sa se caleasca putin, apoi adauga boia...

Citeste continuarea

Cartofi cu usturoi verde si naut

Postat de katty

Cartofi cu usturoi verde si naut

Curatam usturoiul, il spalam si il taiem subtire. Tocam si mararul fin. Punem usturoiul la calit in uleiul incins. Cand usturoiul a inceput sa se inmoaie, adaugam nautul. Il lasam cateva minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2018, 13:54
la 31.12.2018, 15:37
la 31.12.2018, 15:45
la 04.01.2019, 09:57
Bun!
la 08.01.2019, 00:38
Ai dreptate , l-am folosit si eu . Sunt multumita de el

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking