Cuscus cu leurdă

Postat de adriana65 in Mancaruri de post
25 Apr 2013 | 12373 vizualizari

Martie şi aprilie sunt lunile în care leurda se găseşte din plin în pieţe aşa că trebuie să profităm de această plantă binefăcătoare organismului nostru, aceasta fiind un bun detoxifiant şi are un conţinut bogat de vitamine şi minerale. Poate fi folosită în diferite mâncăruri, salate sau sosuri (o să vedeţi într-o postare ulterioară). Acum că suntem în post, mâncarea prezentată aici este binevenită.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 25.04.2013, 19:50
la 25.04.2013, 19:52
arata bine!
la 25.04.2013, 20:10
la 25.04.2013, 20:26
Super!
la 25.04.2013, 20:30
da, vreau!
la 25.04.2013, 20:32
la 25.04.2013, 22:51
la 25.04.2013, 23:11
la 26.04.2013, 08:58
Super!
la 26.04.2013, 09:27
Excelent arata sigur si gustul e pe masura
la 28.04.2013, 23:00
la 03.05.2013, 07:51
la 28.05.2013, 14:00
Bunnnnnnnnn!! si sanatos
la 17.06.2021, 14:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking