Cus-cus cu sos de ciuperci si smantana

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
20 Mai 2019 | 5344 vizualizari

Pentru cina de ieri seară am pregătit acest preparat delicios, cu ciupercile care ne rămăseseră de la frigărui. Este un preparat care poate fi servit așa, simplu, doar cu paste/cus-cus, mai ales la cină, sau ca garnitură. Sosul de ciuperci cu smântână dă un gust foarte bun pastelor, cus-cusului, sau altei garnituri care însoțește un preparat de carne slabă.  https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-ciuperci-cu-smantana-90500.html

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 21.05.2019, 08:46
Interesanta idee! imi place!
la 21.05.2019, 09:23
E tare bun..! Mulțumesc, Laura!
la 24.05.2019, 08:14
la 24.05.2019, 08:36
Mulțumesc, Cristina!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking