Desert batoane energizante cu musli

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
20 Mai 2018 | 2898 vizualizari
Desert batoane energizante cu musli

Va plac batoanele energizante? Eu sunt o fana a acestor gustari si imi mai cumpar din cand in cand. Nu imi plac chiar sub orice combinatie sau sa aiba cine stie ce gust, asa ca am zis sa imi pregatesc eu cateva. Si foarte bine am facut, pentru ca dintr-o tavita mica, mi-au iesit batoane cat pentru o saptamana, ca sa am pentru gustarea mea zilnica, alaturi de o limonada. Am folosit majoritatea produselor de la Sano Vita, pentru ca imi plac foarte mult si chiar vi le recomand, in caz ca nu le-ati incercat pana acum!

Ingrediente

  • 300 gr musli cu fructe
  • 70 gr merisoare
  • 40 gr mix de fructe confiate
  • 1 lingura seminte de in
  • 90 ml ulei de cocos
  • 160 gr miere
  • 40 gr fulgi de porumb
  • 1 lingurita extract de vanilie

Mod de preparare

Intr-un bol amestecati musli cu merisoare, semintele de in, fructele confiate si fulgi de porumb. Le omogenizati bine.

Uleiul de cocos il topiti pe baie de aburi, pana devine lichid. Peste amestecul de mai sus, turnati uleiul de cocos topit, vanilia si mierea. Cu o paleta invartiti foarte bine, pana sunt toate bine incorporate.

Tapetati cu hartie de copt o tava de 22/22 cm. Turnati compozitia obtinuta, o nivelati bine cu o paleta.

Introduceti tava in cuptorul incins, la 170 de grade C, pentru 20-25 de minute, pana deasupra se face o culoare usor aurie.

Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati sa se raceasca.

Reci, le portionati, asezati batoanele obtinute intre hartii de copt, le dati la rece sau le pastrati la temperatura camerei. Eu am preferat sa le dau la rece si imi scoteam cate un baton din frigider, inainte de servite.

Sunt delicioase! Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert batoane energizante cu musli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert croissante cu unt

Postat de CameliaComan

Desert croissante cu unt

Intr-un vas destul de incapator, punem drojdia, apa calduta (o incalzim putin, nu o fierbem), faina, galbenusul de ou, zaharul si praful de sare. Mixam. Ideal ar fi sa avem un malaxor, dar m-am...

Citeste continuarea

Desert friganele rulate si aromate

Postat de Corina33

Desert friganele rulate si aromate

Se topesc cele 3 linguri cu unt la microunde sau pe aragaz, se adauga cele 3 linguri de zahar tos, zaharul brun si 2 linguri scortisoara si se amesteca bine. Ouale si laptele se amesteca bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2018, 20:42
Ce faine sunt!
la 20.05.2018, 20:43
Cu siguranta sunt mai gustoase decat cele de cumparat!
la 20.05.2018, 20:43
Super
la 20.05.2018, 20:53
la 20.05.2018, 20:54
ce idee buna! Arata excelent, pot chiar sa imi imaginez gustul ....

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking