Desert bilute nastrusnice din hrisca si morcovi

Postat de costi7hector in Dulciuri
11 Mar 2018 | 3548 vizualizari
Desert bilute nastrusnice din hrisca si morcovi

Ingrediente

  • 300 g hrisca
  • 180 g morcov
  • 80 g migdale prajite
  • 100 g frisca
  • 80 g miere
  • 150 g spuma de ciocolata sau crema de ciocolata
  • esenta de rom
  • fulgi de cocos

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cand clocoteste, se adauga hrisca si se lasa pana se inmoaie.

Intre timp se curata si se feliaza morcovii si se pun la fiert intr-un alt vas. Se pastreaza supa rezultata in urma fierberii morcovilor. Cand este gata hrisca, se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare.

Se maruntesc migdalele la robot.

Morcovii fierti se pun intr-un vas si se blendeaza. Se adauga hrisca si putina supa de morcovi si se blendeaza (cu ajutorul unui bucatarel :D ) pana devine o pasta nu foarte moale. Daca este necesar, se mai adauga supa de morcovi. Se adauga migdalele maruntite, esenta de rom si frisca si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga crema de ciocolata si se incorporeaza. Se formeaza bilute din compozitia de hrisca si se dau prin fulgi de cocos amestecati cu scortisoara. Se dau la rece pentru cateva ore si se servesc cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute nastrusnice din hrisca si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert mini pancakes cu piersici

Postat de merisor67

Desert mini pancakes cu piersici

Punem untul la topit și îl lăsăm să se răcească. Punem bicarbonatul în zeama de lămâie, să se activeze. Spălăm bine piersicile și le transformăm în piure,...

Citeste continuarea

Tarta cu mere si pere

Postat de Ina

Tarta cu mere si pere

Margarina usor topita am mixat-o cu zaharul si un varf de sare. Am incorporat oul  si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie, apoi apa si faina . Am omogenizat totul pana am obtinut un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2018, 08:43
la 11.03.2018, 09:38
la 11.03.2018, 09:45
Ce reteta faina!
la 11.03.2018, 10:28
Chiar nastrusnice sunt cu asa ingrediente!
la 11.03.2018, 11:46

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking