Ingrediente
- 140 g de faina
- 100 g de zahar
- 80 g de alune macinate
- 100 g de fulgi de ovăz
- 60 g mango uscat
- 20 g de apa calda
- 80 g fulgi de ciocolata
- 1 lingurita suc de lamaie
- ½ lingurita de bicarbonat
- 140 g de unt
Mod de preparare
Amestecati faina, zaharul, alunele macinate si fulgii de ovaz.
Taiati mango-ul uscat in bucatele.
Topiti untul, cu apa si adaugati mango-ul taiat. Lasati sa se raceasca cateva minute.
Turnati amestecul racit peste faina, adaugati bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, fulgii de ciocolata.
Amestecati.
Faceti bule din aluat de marimea unei nuci.
Aplatizati-le usor si puneti-le pe o tava acoperita cu foaie de copt sau silicon.
Coaceti 15 -20 de minute in cuptorul incins la 180°C.
Puneti-i la racit pe un gril, vor deveni crocanti si se conserva foarte bine intr-o cutie metalica.
Bun biscuit !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu fulgi de ovaz si mango uscat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|