Ingrediente
- 250 g de faina
- 100 g de zahar
- 125 g de unt taiat bucatele
- 1 ou
- 1 plic de zahar vanilat
- 1/2 plic de praf de copt
- gem de zmeura
- zahar pudra
Mod de preparare
Intr-un castron, frecati oul cu zaharul si zaharul vanilat.
Adaugati faina amestecata cu praful de copt si amestecati.
Puneti bucatelele de unt si cu mana, frecati si formati un aluat.
Inveliti bula de aluat in folie alimentara si dati la rece 1 ora.
Scoateti aluatul, si-l l intindeti pe un plan farinat.
Taiati forme cu ajutorul unei forme si faceti o gaura in mijloc la jumatate din biscuiti.
Puneti-le pe o tava acoperita de hartie de copt si dati-le la cuptorul incalzit la 180°C, timp de 15-20 de minute.
Lasati sa se raceasca si pudrati cu zahar, biscuitii gauriti.
Ungeti cu gem biscuitii plini si asezati deasupra biscuitii gauriti.
Sunt excelenti!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|