Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

Postat de ctlina in Dulciuri
10 Iun 2021 | 2131 vizualizari
Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

O reteta perfect de facut când va raman albușuri de ou si aveti un borcan de jeleu de gutui inceput. O puteti face cu zahar pudra daca doriti - va trebuie 150 gr de zahar in loc de picaturile de stevia si de indulcitor. https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/biscuiti-cu-migdale-si-jeleu-de-gutui.html     https://youtu.be/oIGtVtzUdRc

Ingrediente

  • 270 g pudra de migdale sau migdale măcinate
  • 3 linguri de pudră de îndulcitor eritritol
  • 70 g jeleu de gutui
  • 3 albusuri de ou
  • 5 picături de stevia cu aromă de migdale amara

Mod de preparare

Mixati îndulcitorul in pudra fina.

În vasul robotului de bucătărie prevăzut cu frunza, amestecați migdalele, „zahărul”, jeleul și stevia cu migdale amare.  Apoi încorporați treptat albusurile. Obținem un marțipan, o pasta ferma.  Puneti-l pe o folie de plastic pentru a forma un rulou (al meu era canm gros faceti-l mai subtire ca mine).  Dati-l la congelator timp de o oră sau două pentru a-l întări. Va fi mai ușor să-l feliați.  Scoateți și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru . Le-am facut mai subtiri caci ruloul era gros. Așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute la 180 ° C.  Se pudrează cu îndulcitor pudra și se lasă să se răcească pe un grill.  Depozitați acesti biscuiti într-o cutie metalica. Sunt si mai buni dupa 24 de ore . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mucenici de post

Postat de rocsi_1612

Mucenici de post

Aluatul: Drojdia o frecam cu o lingura de zahar, iar apa o punem intr-un ibric pe foc pana devine calduta. Cernem faina intr-un bol, presaram sarea, restul de zahar, zaharul cu pastai de...

Citeste continuarea

Desert bucte cu gem de zarzare

Postat de sufletista

Desert bucte cu gem de zarzare

Umplutura. Z arzarele congelate le-am fiert cu putin zahar; cand au inceput sa fiarba, am adaugat pastaia de vanilie (taiata pe mijloc), lasam sa fiarba cateva clocote, dupa care adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2021, 13:56
la 10.06.2021, 14:48
la 10.06.2021, 15:12
Ce buni sunt!
la 10.06.2021, 15:19
la 10.06.2021, 18:54

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking