Ingrediente
- 270 g pudra de migdale sau migdale măcinate
- 3 linguri de pudră de îndulcitor eritritol
- 70 g jeleu de gutui
- 3 albusuri de ou
- 5 picături de stevia cu aromă de migdale amara
Mod de preparare
Mixati îndulcitorul in pudra fina.
În vasul robotului de bucătărie prevăzut cu frunza, amestecați migdalele, „zahărul”, jeleul și stevia cu migdale amare. Apoi încorporați treptat albusurile. Obținem un marțipan, o pasta ferma. Puneti-l pe o folie de plastic pentru a forma un rulou (al meu era canm gros faceti-l mai subtire ca mine). Dati-l la congelator timp de o oră sau două pentru a-l întări. Va fi mai ușor să-l feliați. Scoateți și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru . Le-am facut mai subtiri caci ruloul era gros. Așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute la 180 ° C. Se pudrează cu îndulcitor pudra și se lasă să se răcească pe un grill. Depozitați acesti biscuiti într-o cutie metalica. Sunt si mai buni dupa 24 de ore .
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|