Ingrediente
- 140 gr de migdale macinate pudra
- 20 gr de tărâțe de grâu
- 1 ou
- 100 gr de unt moale
- vanilie
- 50 gr indulcitor natural érythritol
Garnitura:
- 150 gr de marmelada fara zahar
- migdale feliate
Mod de preparare
Scoateti untul din frigider 1 ora inainte. Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat destul de moale. Puneti-l la rece timp de 20 de minute.
Faceti apoi bile de aluat si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.
Apasati-le cu mana si puneti marmelada deasupra.
Presarati migdale feliate si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 15 -18 minute.
Scoateti si lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le manipula caci sunt fragede.
Serviti cu o cafea !
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|