Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz

Postat de mena29 in Dulciuri
6 Aug 2014 | 19081 vizualizari
Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz

Deliciosi!!! Tot la Lena pe site am gasit si reteta aceasta de biscuiti si am fost foarte incantata de rezultat.

Ingrediente

  • 70 g faina alba 
  • 60 g fulgi nuca de cocos
  • 80 g fulgi de ovaz
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite suc de lamaie pentru stins bicarbonatul
  • 50 g zahar brun
  • 7 linguri apa rece

Mod de preparare

Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 190-200 grade C.

Amestecam pe rand toate ingredientele.

Cu mainile umezite,formam bile din aluatul rezultat si le punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.

Dupa ce am terminat, presam fiecare bila pentru a aplatiza putin biscuitii.

Coacem 15-20 minute pana devin aurii.

Eu am facut portie dubla si nu mi-a parut rau.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Postat de privatelaura

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari. Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa. In vasul in care am topit...

Citeste continuarea

Pavlova cu zmeura si frisca

Postat de Constelatialeu

Pavlova cu zmeura si frisca

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste si obtinem o bezea tare,adaugam otetul,mixam,apoi amidonul,mixam si la final siropul,obtinem o culoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2014, 01:07
buni la cafeluta dimineata
la 06.08.2014, 06:23
Mena, tu vii aşa, la ceas de noapte spre dimineaţă gândind că n-o să dau de ei? Super!
la 06.08.2014, 06:52
buna dimineata! Ma asez langa Padre, poate a mai lasat vreo doi biscuiti...
la 06.08.2014, 07:23
bine, Menaaa!!!
la 06.08.2014, 08:16
ce-mi plac , vreau si eu la cafeluta

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking