Desert biscuiti indragostiti

Postat de abetina in Dulciuri
22 Feb 2018 | 1701 vizualizari
Desert biscuiti indragostiti

reteta cu dragoste
Am hotarat ca Dragobetele sa fie sarbatorit asa cum merita, este sarbatoare romaneasca, a noastra, a tuturor. Am copt ceva special plin de iubire si dragoste de viata, am facut biscuiti putin picanti cu un ingredient secret numit amestecul de aur. Este o combinatie de miere si turmeric, in proportie de 100 gr.miere/1 lingura mare turmeric, este un bun remediu impotriva multor boli si intareste imunitatea, ce sa mai zic despre iubirea pe care o imprastie savoarea in biscuitii copti de mine!

Ingrediente

  • 250 gr faina de grau
  • 150 gr zahar
  • 200 gr unt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura amestec de aur-turmeric+ miere in combinatie de 100 gr.miere/1 lingura mare turmeric
  • 1 ou
  • 1 esenta de lamaie
  • Penru umplutura:
  • dulceata de trandafir

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta. Se mixeaza pana la topirea completa a zaharului, se adauga faina si se amesteca cu paleta sau la un robot pana la omogenizare, se pune peste aluat o folie de aluminu si se da la frigider pentru o ora.
  Se pune aluatul pe masa de lucru si se face o foaie din care se decupeaza biscuiti sub forma rotunda sau orice va doriti, eu am facut inimioare deoarece doresc sa sarbatoresc ziua iubirii.
   Se pune hartie cerata in tava si biscuitii peste hartie, se dau la cuptor, la foc potrivit pentru circa 15-20 minute.

Se scot si se pot servi asa simpli, dar se pot umple cu dulceata de trandafiri.

Sa aveti pofta, dragilor si nu uitati ca iubirea este in fiecare din noi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti indragostiti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cozonac cu Fanta, reteta de post

Postat de Ina

Desert cozonac cu Fanta, reteta de post

Pentru aluat : In vasul mixerului planetar am cernut faina pe care am amestecat-o apoi cu zahărul, praful de sare si drojdia uscată. Am încălzit sucul acidulat si l-am...

Citeste continuarea

Tarta rustica cu branza dulce si stafide

Postat de RuxyRux

Tarta rustica cu branza dulce si stafide

Blatul: Intr-un vas mare se cerne faina, untul rece se taie felii, se adauga zaharul, oul, laptele rece, vanilia, praful de sare si praful de copt si se framanta aluatul, cand este gata se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2018, 14:57

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking