Desert biscuiti vitralii

Postat de ctlina in Dulciuri
18 Ian 2019 | 1937 vizualizari
Desert biscuiti vitralii

De mult vroiam sa fac aceasta reteta. Sunt de efect si buni.   https://www.blogulluicatalina.com/2018/12/biscuiti-vitralii.html

Ingrediente

  • 250 g de faina +-40 g
  • 125 g de unt de calitate (moale)
  • 110 g de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • un ou
  • dropsuri colorate

Mod de preparare

Amestecati la robot untul moale cu zaharurile.

Adaugati oul si amestecati bine.

Puneti faina si amestecati pana obtineti un aluat omogen.

Filmati aluatul si dati-l la rece cel putin 30 minute.

Incalziti cuptorul la 180°.

Fainati suprafata de lucru, intindeti aluatul si taiati forme cu un pahar sau cu o forma.

Faceti o gaura in fiecare forma si puneti-le pe o placa acoperita cu o foaie de copt.

In fiecare gaura puneti dropsurile zdrobite (mai multe culori).

Puteti sa faceti si o gaura mica pentru a le putea agata (cu un pai).

Dati la cuptor timp de 12-14 minute.

Lasati-i sa se raceasca complet pe placa inainte de a-i manipula.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti vitralii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert inghetata de cirese

Postat de mirela0911

Desert inghetata de cirese

Se spala bine ciresele si se scot samburii. Se dau prin blender, dar nu foarte mult, sa ramana si bucatele. Frisca se mixeaza impreuna cu zaharul pudra vanilat pana incepe sa se intareasca, dar nu...

Citeste continuarea

Tort Hallowen

Postat de sufletista

Tort Hallowen

BLAT -Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devine spuma,adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o bezea care nu curge. Adaugam galbenusurile si apa,amestecam usor cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2019, 22:07
Frumosi si deliciosi Cata!
la 18.01.2019, 22:09
merci Ruxy
la 18.01.2019, 22:36
la 18.01.2019, 23:32
la 18.01.2019, 23:49

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking