Desert bomboane Brigadeiro
Postat de caroline in Dulciuri 17 Dec 2017 | 5417 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 17.12.2017, 15:02
Imi plac mult
la 17.12.2017, 15:36
la 17.12.2017, 15:55
Sunt intr-adevar "o nebunie"! Facil de facut (dar MARE atentie la timpul de incalzire pe foc, un pic prea lung si se zahariseste compozitia, sau ies bomboanele prea tari!), si de mare efect. Sa incercati sa le tavaliti prin praf ptr cappuccino, sau praf de ciocolata.... sau sa le glazurati cu ciocolata alba. In cutii din metal au tinut la noi, la loc rece si uscat, chiar si 2 saptamani. Originea este Braziliana, fiind numite dupa Eduardo Gomes, politician si personalitate militara, numit "Brigadeiro"
la 17.12.2017, 16:43
Navidad..multumesc de ponturi ... data viitoare le voi incerca si glazurate .
la 17.12.2017, 16:44
Adi
la 17.12.2017, 16:44
Noiinbucatarie
la 17.12.2017, 16:45
Xana
la 17.12.2017, 16:45
Bunica
la 17.12.2017, 16:46
Andra
la 17.12.2017, 16:46
Corina
la 17.12.2017, 16:46
Rodica
la 17.12.2017, 16:56
Cu placere! V-au iesit "ca la carte", lucioase si netede ca oglinda! Noi ungem mainile cu (fff putin) ulei neutral (NU de masline!). Daca va place untul de arahide, poate fi folosit in locul celui obisnuit (in cantitate aproape dubla!), important e sa fie din cel cremos (fara bucatele!)... La noi sunt nelipsite in perioada premergatoare Craciunului si de Carnaval.
la 17.12.2017, 17:07
Si eu vreau sa incerc aceasta reteta!
la 17.12.2017, 17:07
Intr-adevar este foarte important timpul de incalzire pe foc ! Este prima oara cand le pregatesc si va multumesc mult pentru complimente .
la 17.12.2017, 17:08
Cristina ...sa le incerci
COMENTEAZA