Desert bomboane Raffaello, cu arahide

Postat de RODIMUR in Dulciuri
21 Iun 2018 | 4854 vizualizari
Desert bomboane Raffaello, cu arahide

Doream să fac bomboane Raffaello de când am aflat că se pot prepara acasă, dar am tot amânat, inexplicabil, acest moment, până acum. Aceste bomboane pot fi făcute cu: alune de pădure, migdale, stafide, arahide, sau alte fructe. Pentru că n-am avut alune de pădure, am făcut bomboanele Raffaello cu arahide și au ieșit foarte bune, dar voi repeta rețeta și cu acest ingredient mai rar, pentru că am impresia că ar fi și mai bune... Din ingredientele de mai jos (o porție) am făcut 41 de bomboane Raffaello.

Ingrediente

  • 250 grame de lapte praf
  • 150 grame de nucă (fulgi) de cocos
  • 200 grame de unt
  • 125-150 grame de zahăr pudră
  • 15-20 ml esență de vanilie
  • 50 grame de arahide

Mod de preparare

În prealabil, se amestecă bine laptele praf cu 125 grame de nucă de cocos.

Se mixează bine untul moale cu zahărul pudră, se adaugă esența de vanilie și apoi laptele praf amestecat cu 125 de grame de nucă de cocos.

Când compoziția este omogenă, se iau două lingurițe din ea, se pune în mijloc o arahidă și se formează o biluță care se tăvălește prin restul de nucă de cocos (25 grame).

Se procedează la fel, până la epuizarea compoziției.

Bomboanele Raffaello se depozitează în frigider pentru 2-3 ore, după care pot fi servite.

Este mai bine ca aceste bomboane, din ingrediente naturale, care sunt ușor alterabile, să fie ținute la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello, cu arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert bomboane Raffaello

Postat de CofetariiBucatari

Desert bomboane Raffaello

Amestecam intr-un bol laptele condensat cu nuca de cocos pana vom obtine o pasta. Apoi vom pune compozitia la frigider pentru 30 de minute. Dupa ce compozitia a stat la frigider, vom forma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2018, 11:42
la 22.06.2018, 11:46
Imi cam plac!
la 22.06.2018, 11:56
Și nouă, Mirela!
la 22.06.2018, 14:31
una as savura si eu, se poate?
la 22.06.2018, 14:41
Chiar mai multe, Dalia!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking