Ingrediente
- 250 grame de lapte praf
- 150 grame de nucă (fulgi) de cocos
- 200 grame de unt
- 125-150 grame de zahăr pudră
- 15-20 ml esență de vanilie
- 50 grame de arahide
Mod de preparare
În prealabil, se amestecă bine laptele praf cu 125 grame de nucă de cocos.
Se mixează bine untul moale cu zahărul pudră, se adaugă esența de vanilie și apoi laptele praf amestecat cu 125 de grame de nucă de cocos.
Când compoziția este omogenă, se iau două lingurițe din ea, se pune în mijloc o arahidă și se formează o biluță care se tăvălește prin restul de nucă de cocos (25 grame).
Se procedează la fel, până la epuizarea compoziției.
Bomboanele Raffaello se depozitează în frigider pentru 2-3 ore, după care pot fi servite.
Este mai bine ca aceste bomboane, din ingrediente naturale, care sunt ușor alterabile, să fie ținute la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello, cu arahide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|