Desert Bounty cupcakes

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
4 Dec 2018 | 3596 vizualizari
Desert Bounty cupcakes

Va place cocosul? Dar briosele? Daca da, va recomand aceasta reteta, pe care am preluat-o de pe blogul Adrianei Ionica, careia ii multumesc foarte mult. Sunt asa delicioase, iar gustul de cocos se simte atat de grozav!

Ingrediente

  • Pentru cupcakes:
    • 3 oua
    • 100 gr unt
    • 70 ml ulei de cocos topit
    • 170 gr zahar
    • 220 gr faina
    • 30 gr nuca de cocos
    • 1 praf de copt
    • 3 ciocolatele bounty
    • 2 lingurite vanilie
    Pentru crema:
    • 250 gr crema de branza
    • 2 linguri zahar pudra
    • 1 lingurita vanilie
    • nuca de cocos
    • decoratiuni inimioare din ciocolata

Mod de preparare

Cupcakes-urile: Intr-un vas puneti untul de la temperatura camerei, uleiul de cocos topit, zaharul si le mixati. Adaugati ouale, vanilia si le amestecati bine. Incorporati faina cernuta, praful de copt si nuca de cocos. Ciocolatele le taiati bucatele mici, le adaugati in compozitia obtinuta si le amestecati cu o paleta. Puneti in forme mai groase de hartie, din compozitia obtinuta, cu o lingura, dar nu mai mult de 3/4. Eu am folosit niste forme mai mari si mi-au iesit 8 briose, dar daca folositi forme normale ca dimensiune, va ies cam 12 briose. Le introduceti in cuptorul incins, la 160 de grade C, pentru 35-40 de minute. Faceti testul cu scobitoarea. Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si le lasati sa se raceasca.

Crema: Mascarponele rece il mixati cu zaharul pudra. La final incorporati si vanilia. Puneti crema pe fiecare cupcakes si o intindeti cu o spatula. Presarati nuca de cocos deasupra, puneti decoratiuni din ciocolata si sunt gata de servit. Se pastreaza la rece, acoperite, pentru a nu se usca. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Bounty cupcakes" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bomboane Raffaello 1

Postat de Mihaela11_jo

Bomboane Raffaello 1

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta . Se amesteca untul, zaharul, laptele praf, zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se...

Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu mere si scortisoara

Postat de Pungasa_Rogue

Cornuri pufoase cu mere si scortisoara

Se cerne faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-se deoparte 15 minute. Se adauga sarea, zaharul si zaharul vanilat cu scortisoara si se amesteca, apoi se face o adancitura in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.12.2018, 11:54
Da, îmi plac brioșele. Și cocosul, în prăjituri...
la 04.12.2018, 12:06
Daca e cu cocos, imi plac maxim! Le voi incerca si eu!
la 04.12.2018, 12:12
ce frumusele sunt si foarte delicioase!
la 04.12.2018, 12:18
Delicioase! Îmi place ciocolata Bounty
la 04.12.2018, 12:23
Tot ce are cocos imi place

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking