Desert briosa Hokkaido (Japon)

Postat de ctlina in Dulciuri
24 Aug 2018 | 2851 vizualizari

Ce-mi plac briosele de casa si acesta reteta japoneza este minunata. O reteta foarte simpla de facut, cel mai greu este de cantarit cu precizie ingredientele. Reteta se  prepara in 2 etape : aluatul Tangzhong la inceput si briosa apoi. https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/briosa-hokkaido-japon.html

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 24.08.2018, 21:14
Bună...!
la 24.08.2018, 21:15
la 25.08.2018, 21:14
Cat de pufoasaaaaa!
la 26.08.2018, 07:31
Ce pufoșenie...!
la 26.08.2018, 21:39
Buna!
la 27.08.2018, 15:18
la 27.08.2018, 16:22
la 29.08.2018, 13:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking