Ingrediente
- 250 g faina
- 1 lgt bicarbonat de sodiu
- 100 g zahar
- 2 oua
- un praf de sare
- 60 ml lapte
- 90 ml ulei
- 6 banane
- 1 lingura suc de lamaie
- zahar pudra pentru ornat
Mod de preparare
Ouale le-am batut cu zaharul si praful de sare pana s-a dizolvat bine zaharul.
Bicarbonatul l-am stins cu sucul de lamaie si l-am adaugat la ulei si lapte. Treptat emulsia am adaugat-o la oua, apoi cate o lingura treptat am adaugat si faina.
Bananele (4) le-am zdrobit cu furculita si le-am adaugat la aluatul rezultat cu care am umplut formele pentru briose (un pic mai mult de jumatate). Celelalte 2 le-am taiat bucatele si le-am pus peste aluat.
Am dat la cuptor, pe care l-am incalzit in prealabil la 180 grade C si le-am lasat in cuptor pana s-au rumenit frumos.
Le-am scos din cuptor si le-am pudrat cu zahar pudra.
Incercati cu incredere aceasta reteta si n-o sa va para rau.
Veti primi 10 garantat!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|