Desert briose cu capsuni

Postat de stefy_a in Dulciuri
5 Iun 2018 | 3156 vizualizari
Desert briose cu capsuni

picnicul bucatarasilor

Ingrediente

  • 180 g capsuni
  • 180 g zahar
  • 270 g faina
  • 250 ml iaurt
  • 100 ml ulei
  • 1 ou
  • 1/2 praf de copt
  • un plic zahar vanilat

Mod de preparare

Capsunile se taie in bucati mai mari sau mai mici.
Se mixeaza oul cu zaharul pana devine albicios si isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul si iaurtul si se amesteca cu o lingura pana la omogenizare
Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat si se adauga peste amestecul de mai sus.
La final se adauga bucatile de capsuni si se amesteca usor cu o lingura. Compozitia astfel obtinuta, se toarna in formele de briose, tapetate cu hartie pentru briose, sau in formele de silicon (cazul meu) si se dau in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de circa 20 de minute.

Aromate si gustose, merita incercate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert briose din albusuri cu capsuni si samburi de cacao

Postat de panacris

Desert briose din albusuri cu capsuni si samburi de cacao

Albușurile reci, se bat energic împreună cu sarea și oțetul. După ce au devenit o spumă consistentă, se adaugă zahărul, zahărul vanilinat și se continuă baterea, până ce...

Citeste continuarea

Desert briose cu capsuni, crema mascarpone cu frisca si lime

Postat de rocsi_1612

Desert briose cu capsuni, crema mascarpone cu frisca si lime

Briosele: Topiti untul, il lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale, presarati un praf de sare. Incepeti sa le mixati, cand incep sa prinda volum adaugati zaharul treptat, mixand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2018, 22:17
la 06.06.2018, 06:31
arata bine!
la 06.06.2018, 09:59
Tare bune langa
la 06.06.2018, 10:59
la 06.06.2018, 12:17
salivez

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking