Ingrediente
- 210 g faina alba 000
- 150 g zahar
- jumatate de plic de praf de copt
- 40 g cacao
- un praf de sare
- 50 g ciocolata
- 250 ml lapte
- 60 g unt topit
- esenta de lamaie
- dulceata de capsuni
- 200 ml frisca
Mod de preparare
Nu mi-au iesit atat de frumoase briosele ca ale Cameliei, dar important e ca au disparut repede de pe farfurie.
Se amesteca ingredientele uscate, faina, cacaua, praful de copt, zaharul.
Untul topit se amesteca cu ingredientele uscate, se adauga esenta de lamaie, eu asa am avut, laptele si se omogenizeaza. Am adaugat si bucati de ciocolata.
Se coc la 180 la grade C, eu le am tinut cam 25 minute, am facut testul scobitorii, am oprit aragazul si le-am lasat la racit.
Cand sunt reci, se scobesc si se adauga in fiecare briosa, gem de capsuni sau oricare alt gem.
Am mixat 200 ml frisca, am adaugat un strop de colorant rosu si le-am ornat.
Se decoreaza dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|