Ingrediente
- 2 oua
- 200 ml lapte
- 100 ml ulei
- 100 g zahar brut
- 225 g faina
- 25 g cacao
- 100 g ciocolata neagra
- 1 praf de copt
- un praf de sare
- 1 lingurita esenta de rom
- coaja de portocala
- decor
- cicolata
- bombonele
Mod de preparare
Mixam ouale cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul si zaharul s-a topit.
Adaugam laptele, uleiul, esenta, amestecam pana ce se omogenizeaza cu miscari usoare.
Cernem faina cu cacaua, praful de copt, sarea, adaugam coaja de portocala si 50 g ciocolata taiata grosier.
Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
Punem cate o lingura in formele de briose, adaugam in mijloc cate o patratica de ciocolata si deasupra iar o lingura de aluat.
Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea, cca. 20-25 min.
Cand sunt fierbinti adaugam deasupra ciocolata si lasam sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|