Ingrediente
- 200 g zahar
- 200 g faina
- 1 cana de apa minerala (de 250 ml)
- 5 linguri ulei
- 1/2 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de vanilie
- merisoare
Mod de preparare
Uleiul, zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat se mixeaza bine si peste acestea, se adauga apa minerala. Se amesteca bine si apoi se adauga faina, praful de copt si se mixeaza foarte bine.
La final, se adauga merisoarele, se amesteca cu o lingura si apoi, compozitia se pune in formele de briose, tapetate cu hartie pentru briose sau in formele de silicon.
Se dau in cuptorul preincalzit si se tin pana trec testul scobitoarea (eu le-am tinut la 180 de grade C, timp de 30 min).
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu merisoare (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|