Ingrediente
- 6 gălbenușuri
- 5 linguri de zahăr
- 5 linguri de ulei
- 150 ml lapte
- 1 lingură de limonecelo
- Coaja de la o lămâie
- Esență de lămâie
- Un praf de copt
- 250 g de făină
Mod de preparare
Gălbenușurile se amesteca impreuna cu zahărul, cu un mixer, până se topește zahărul și se formează o pastă cremoasă.
Peste aceasta se va adăuga, rand pe rand: uleiul, apoi laptele, lingura de limoncelo, coaja rasa de lămâie și esență de lămâie, amestecând tot cu mixerul.
La final, se adăuga făina in care am adăugat praful de copt și amestecam până la omogenizare.
Compoziția rezultată se va pune în forme de brioșe și apoi se va da tava la cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.
După ce le-am scos din cuptor și le-am lăsat la răcit, le-am pudrat cu zahăr pudră.
Sper să vă placă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose din galbenusuri si limoncelo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|