Ingrediente
- 80 gr de ciocolata neagra 85%
- 1 lingura de cacao fara zahar
- 400 ml de smantana lichida
- 50 gr de indulcitor natural
- 2 oua si 4 galbenusuri
- vanilie
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 170°C.
Intr-un vas puneti pe foc ciocolata rupta bucati, cacaoa si smantana.
Lasati ciocolata sa se topeasca la foc mic, amestecati.
Intr-un castron frecati ouale cu vanilia si indulcitorul.
Varsati incet deasupra lor ciocolata topita cu smantana continuand sa amestecati.
Varsati compozitia in 8 forme ramekin.
Puneti-le intr-un vas cu apa calda si dati-le la cuptor timp de 15-18 minute.
Mai degraba 15 minute caci altfel vor fi prea coapte.
Scoateti formele din vasul cu apa si lasati sa se raceasca.
Dati la rece timp de 3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de ciocolata (reteta low carb, fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|