Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

Postat de RODIMUR in Dulciuri
22 Mar 2019 | 3014 vizualizari

Chiar și în post putem prepara unele dulciuri, ușor și destul de repede, cu ingrediente pe care le avem la îndemână. Astfel am gândit atunci când am făcut această budincă de gris, foarte bună și aromată, grație în special, jeleului de portocale. Este un desert foarte bun și aspectuos, mai ales dacă avem un eveniment festiv în post. Eu am făcut această budincă delicioasă într-o tavă în formă de inimă, doar pentru o probă, dar se poate face în orice tavă aveți la îndemână. Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care budinca a stat la frigider, ca să se întărească.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 24.03.2019, 15:28
Cred ca a iesit buna si facuta cu apa! Imi place cum ai imbunatatit-o!
la 24.03.2019, 15:43
Așa este, Mirela, a ieșit foarte bine, chiar dacă nu a avut lapte. Iar jeleul de portocale i-a dat un gust nemaipomenit de bun...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 25.03.2019, 10:47
Delicioasa!
la 25.03.2019, 11:06
Îți mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking