Desert budinca de mere cu branza de vaci

Postat de RODIMUR in Dulciuri
5 Feb 2018 | 6634 vizualizari

Pentru acest sfârșit de săptămână am preparat o budincă de mere și brânză de vaci, pentru că mă tenta să încerc această combinație de ingrediente și mai ales pentru că acestea îmi erau la îndemână. Am procedat cam tot așa cum fac la tortul de mere, cu unele mici deosebiri care țin de texturile diferite ale aluatului. A ieșit un desert savuros și parfumat, așa că sigur voi repeta rețeta. Și cu siguranță mă voi gândi și la îmbunătățiri, în privința aspectului. Nu am răsturnat budinca, pentru că nu am însiropat-o, dar după ce am tăiat prima felie, am putut lua din tavă felia următoare, fără să-i stric forma și am pus-o răsturnată pe farfurie. Totuși, vreau să precizez că această budincă poate fi servită și fără a fi răsturnată, cu brânza la suprafață, dar dacă se răstoarnă, feliile de măr, care au fost puse inițial pe fundul tăvii, dau un aspect foarte frumos acestui desert.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 06.02.2018, 08:01
yamiii... imi place!
la 06.02.2018, 08:50
Mă bucur mult, Licurici...!
la 06.02.2018, 14:04
bunn
la 06.02.2018, 14:36
Mulțumesc frumos, Lau!
la 07.02.2018, 09:19
ce combinatie interesanta
la 07.02.2018, 10:06
Mihaela, e o combinație oarecum clasică, dar preparând-o ca pe tortul de mere, am dat budincii un gust aparte...
la 09.02.2018, 12:41
Tare buna trebue sa fie!
la 11.02.2018, 12:35
Mulțumesc frumos, Xana!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking