Desert cake pops

Postat de CameliaComan in Dulciuri
2 Iun 2017 | 6415 vizualizari
Desert cake pops

Ingrediente

  • 70 g zahar
  • 120 g faina
  • 60 g unt
  • 3 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de lamaie
  • 2 linguri gem de caise
  • 200 g ciocolata
  • bombonele
  • bete pentru frigarui

Mod de preparare

Taiem untul in cubulete mici si il punem intr-o craticioara. Il topim la foc mic.

 Intr-un bol, trebuie sa punem ouale si zaharul. Le mixam pana isi tripleaza volumul. Adaugam esenta de vanilie si mixam. Dupa ce untul s-a topit, trebuie lasat sa ajunga la temperatura camerei. Dupa ce a ajuns la temperatura camerei, il adaugam treptat in compozitia de oua. Amestecam faina cu praful de copt. Adaugam jumatate din faina in compozitia de oua. Mixam la viteza medie. Adaugam si ultima jumatate. Mixam.

Tapetam o tava de 25 X 25 cm. Turnam compozitia si o intindem uniform. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade C si o lasam timp de 10-20 de minute. Verificam blatul cu o scobitoare. Dupa ce pandispanul s-a racit, trebuie sa il rupem in bucatele foarte mici. Adaugam in pandispanul facut bucatele, cele doua linguri de dulceata. Din acest aluat formam bilute. Mie mi-au iesit 11 bilute de dimensuni mari. Le punem pe o tava si le introducem in congelator pentru 15 minute.

Intre timp, topim ciocolata. Rupem cele 200 g de ciocolata in bucati mici. Topim ciocolata la bain marie. Scoatem bilutele din congelator si introducem in fiecare biluta cate un bat de frigaruie.

  Introducem fiecare biluta in ciocolata topita. Scurgem bilutele de ciocolata in exces, apoi o decoram cu bombonele. Le introducem in frigider pentru 60 de minute sau pana cand ciocolata este intarita, apoi le putem consuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cake pops" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ștrudel "cosiță" cu mere si pere

Postat de ctlina

Ștrudel "cosiță" cu mere si pere

Se curata fructele și se taie în cuburi. Incalziti zaharul la foc mediu până cand se caramelizeaza. Adaugati untul si amestecati. Puneti fructele, scortisoara și gatiti 5-8...

Citeste continuarea

Cozonac feliat cu scortisoara

Postat de Sim0naWorld

Cozonac feliat cu scortisoara

Intr-un vas am cernut faina, in mijlocul caruia am facut o adancitura. Laptele l-am incalzit usor impreuna cu zaharul. Am pus drojdia in adancitura, am adaugat putin lapte caldut si am lasat sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.06.2017, 12:04
la 02.06.2017, 12:12
la 02.06.2017, 13:14
Ce frumoase sunt!
la 02.06.2017, 13:42
ce faine sunt
la 02.06.2017, 13:53
si mie imi plac, doar ca nu le-am pregatit niciodata

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking