Ingrediente
- 3 oua
- 300 ml lapte
- 350 gr faina
- 150 gr zahar tos
- 6 linguri de ulei
- 2 linguri de cacao
- putina sare
- o esenta de rom
- un plic de praf de copt (10 grame)
Mod de preparare
Intr-un bol mixam ouale cu sarea si zaharul pana cand zaharul se dizolva complet. Apoi turnam in compozitie pe rand uleiul, esenta de rom si laptele si amestecam bine. Dupa aceea adaugam faina si praful de copt.
Turnam intr-un bol cam 150 de mililitri din compozitie. Adaugam cacaua peste compozitia mai putina si amestecam bine. Turnam compozitia galbena intr-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu faina), iar peste ea compozitia cu cacao, pe care o turnam intr-o linie dreapta pe mijlocul checului. Punem checul la copt la 180 grade C, timp de 35 de minute, apoi il lasam la racit si este numai bun de servit!!!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|