Ingrediente
- 5 oua
- 200 g faina
- 200 g zahar
- 1 praf de copt
- 1 praf de sare
- 4 linguri cacao
- 4 linguri ulei
- 1 plic zahar vanilat bourbon
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1 banana
- 100 g fistic
Mod de preparare
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, zeama de lamaie; adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.
Galbenusurile le mixam cu uleiul ca la maioneza, adaugam peste albusuri, amestecand cu o paleta cu miscari usoare.
Faina o amestecam cu praful de copt, cacao, zaharul vanilat, adaugam peste albusuri lingura cu lingura, amestecand cu o spatula cu miscari largi, de jos in sus.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam deasupra felii de banana, fistic.
Dam tava la cuptorul incalzit, 30-40 min, la 180 grade C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu fistic si banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|