Desert chec pufos cu cacao
Postat de robert_badica
Ouăle se mixează cu zahărul până când îşi dublează volumul. Se adaugă laptele şi uleiul. Se amestecă bine cu o spatulă. Făina se cerne împreună cu praful de...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSepari albusurile de galbenusuri. Mixezi spuma albusurile cu sare, apoi adaugi, treptat, zaharul. Mixezi aproximativ 10 minute. Adaugi, pe rand, uleiul in fir subtire si galbenusurile, mixand usor pana la omogenizare. Pui faina cernuta, praful de copt si zaharul vanilat. Amesteci, de jos in sus, cu o lingura. Amestecul va fi lucios, omogen si cremos. Pregatesti doua tavi de chec. Pui hartie de copt pe fundul lor. Torni in ambele 2/3 din compozitie. In compozitia ramasa pui cacaua si apa si omogenizezi. Pui lingura cu lingura compozitia peste cea galbena. Introduci tavile in cuptorul preincalzit, la 170 grade C si le lasi pana trec testul cu scobitoarea si sunt usor rumene. Le scoti, desprinzi cu cutitul pe marginea checului, apoi rastorni pe un gratar si le pui pe-o parte. Le lasi sa se racoreasca. Cand s-au racit complet, poti felia. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec pufos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|
Postat de robert_badica
Ouăle se mixează cu zahărul până când îşi dublează volumul. Se adaugă laptele şi uleiul. Se amestecă bine cu o spatulă. Făina se cerne împreună cu praful de...
Citeste continuareaPostat de panacris
Prima etapă constă în separarea albușurilor de gălbenuș ;) Albușurile într-un vas mărișor, de preferat vasul special pentru mixer, iar gălbenușurile, într-un vas...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|