Desert chec pufos cu cacao si capsuni

Postat de costi7hector in Dulciuri
15 Iun 2021 | 3328 vizualizari
Desert chec pufos cu cacao si capsuni

Este un dulce apreciat atât de mari cat si de cei mici.

Ingrediente

  • 200 gr. Făină,
  • 200 gr. Zahăr,
  • 5 oră separate,
  • 150 gr. Piure de capsuni,
  • 16 gr. Zahăr vanilat,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 linguri de cacao,
  • 1 linguriță praf de copt,
  • puțină sare.

Mod de preparare

Separăm albusurile de galbenusuri, le mixam cu putina sare si zahar până devin spuma, adăugăm galbenusurile amestecate cu ulei la fel ca la maioneza, adăugăm zahărul vanilat si faina amestecată cu praful de copt.

Separăm compozitia in doua, iar în una adăugăm cacaua diluată cu apa.

Cuptorul este preincalzit la 180 de grade C, hârtia de copt asezata in tăvi asa ca sa trecem la treaba, eu am pus cu o lingura pe rând din fiecare compoziție, voi puteti face după cum doriti, se tine la copt cam jumătate de oră, dar verificați cu scobitoarea ca sa fiti siguri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec pufos cu cacao si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Crema de zahar ars

Postat de Creatsa

Crema de zahar ars

Pune pe foc intr-o forma de yena (20 cm diametru) zaharul pana prinde o culoare aurie.(Mare atentie sa nu se arda) Cat este lichid caramelul distribuie-l uniform pe peretii vasului si lasa-l la...

Citeste continuarea

Crinkels cu ciocolata, alune de padure si cocos

Postat de RuxyRux

Crinkels cu ciocolata, alune de padure si cocos

Topim untul de cacao pe baie de aburi si-l lasam putin la racit. Fulgii de ovaz ii macinam si-i facem faina. Rasnim si alunele. Intr-un vas larg, punem pe rand ingredientele uscate, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2021, 10:16
Fain arată...!
la 15.06.2021, 10:32
Foarte bun!
la 15.06.2021, 12:33
Delicios!
la 15.06.2021, 12:52
la 15.06.2021, 16:08

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking