Ingrediente
- blat:
- 250 gr biscuiti digestivi
- 100 gr unt
- umplutura:
- 180 gr crema de branza
- 6 linguri de zahar pudra
- 300 ml frisca lichida (smantana pentru frisca)
- esenta de vanilie
- 200-300 gr capsuni proaspete
- decor:
- Ciocolata topita si capsuni.
Mod de preparare
Blat: Rupem biscuitii intr-un bol. In alt bol, punem untul la topit la microunde, 10-20 sec. Turnam untul peste biscuiti si amestecam bine. Punem compozitia intr-o tava de 20-22 cm diametru, nivelam cu mana si lasam sa se raceasca la frigider pana facem umplutura.
Umplutura: Crema de branza si 4 linguri de zahar pudra se amesteca impreuna intr-un bol. Separat punem frisca, 2 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, incepem sa mixam pana incepe sa devina tare, acum adaugam crema de branza si mai mixam cateva secunde.
Asamblare:
Scoatem tava din frigider, punem un strat de crema de branza, capsunile taiate in jumate, restul de crema si dam la frigider cateva ore sa se raceasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|