Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo

Postat de Alepaty in Prajituri
19 Iul 2017 | 4928 vizualizari
Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo

Am pregatit aceste cupe de mousse-uri delicoase de vara, perfecte pentru cand avem invitati, un desert racoritor si deosebit. 

Ingrediente

Pentru cupele de mousse-uri de fructe :

  • 100g biscuiti digestivi
  • 50 g unt

Crema alba:

  • 100 g crema de branza
  • 125 g mascarpone
  • 100 g zahar pudra
  • 100 ml frisca lichida
  • 7 g gelatina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • esenta vanilie
  • un praf de sare

Crema de capsuni:

  • 100 ml frisca lichida
  • 100 crema de branza
  • 50 g zahar
  • 200 g capsuni
  • un varf cutit sare
  • gelatina 5 g

Mod de preparare

Biscuitii se maruntesc cu ajutorul blenderului si se amesteca cu untul topit, pana ajung la consistenta nisipului ud. 

Gelatina se pune la inmuiat.

Mascarponele se mixeaza cu zaharul, branza, zaharul vanilinat, esenta de vanilie, praful de sare. Se adauga si frisca lichida. Se mai mixeaza putin.

Se adauga gelatina topita pe baie de aburi si se omogenizeaza bine cu crema. Se toarna peste biscuiti si se niveleaza. Se da inapoi la frigider, pana se face a 2 a crema,cea de capsuni. Branza se mixeaza cu zaharul, putina sare apoi se adauga frisca lichida si se mai mixeaza putin. Se adauga capsunile date prin blender. Se omogenizeaza. Gelatina se topeste pe aburi si se adauga in crema si se toarna peste prima crema care este deja intarita.
Pentru cel de oreo : https://www.bucataras.ro/retete/desert-cheesecake-cu-oreo-82423.html  ( eu am injumatatit ingredientele si aici)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake la cupe, cu capsuni, oreo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura cu branza si jeleu de visine

Postat de MotanLaOale

Desert prajitura cu branza si jeleu de visine

Visinele se lasa la decongelat intr-o strecuratoare. Se amesteca cu mixerul intr-un castron ouale, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga branza, coaja rasa de lamaie si margarina taiata...

Citeste continuarea

Prăjitură marmorată cu caise şi cremă de zmeură

Postat de diaconta

Prăjitură marmorată cu caise şi cremă de zmeură

Pentru început am pregatit blatul. Am separat albusurile de galbenusuri. Intr-o cratita am pus zaharul cu cele 5 linguri de apa si zeama de lamâie. Cât timp am mixat...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 19.07.2017, 15:52
la 19.07.2017, 16:02
Delicios!
la 19.07.2017, 16:02
la 19.07.2017, 16:18
ce frumoase sunt , delicioase
la 19.07.2017, 17:58

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking