Ingrediente
- 650 branza de vaci cremoasa
- 5 oua
- 8 linguri indulcitor erithritol sau 150 gr de zahar
- 1 lingurita aroma de vanilie
- 2 linguri de faina fara carbohidrati sau faina normala
- 100 gr de unt moale
- 3 linguri smantana
- stafide, fructe confiate , nuci
Mod de preparare
Puteti separa albusurile de galbenusuri si adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Am pus ouale intregi de data aceasta si a iesit la fel de bun.
Deci bateti ouale intregi cu indulcitorul timp de 5 minute.
Incorporati branza , untul moale sau topit si racit. Amestecati bine.
Puneti smantana si faina, adaugati vanilia si stafide sau fructe confiate.
Incalziti cuptorul la 170°C.
Ungeti forma si varsati compozitia.
Am facut 2 bucati, una mai mare de 18 cm si una mica de 10 cm.
Dati la cuptor timp de 45 de minute pentru pasca mica si 55 de minute pentru cea mai mare.
Lasati sa se raceasca, dati la rece 4-5 ore (o noapte ideal ).
Scoateti din forma, decorati si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake - Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|