Desert cookies cu banane, unt de arahide si fulgi de ciocolata

Postat de costi7hector in Dulciuri
23 Feb 2018 | 1649 vizualizari
Desert cookies cu banane, unt de arahide si fulgi de ciocolata

Reteta cu dragoste

Ingrediente

  • 2 banane,
  • 100 g unt de arahide,
  • 1 ou,
  • 1 lingurita extract de vanilie,
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu,
  • cca 60 g - fulgi de ciocolata neagra (ciocolata rasa),
  • 80 g – zahar brun, 100 g faina (integrala),
  • 2 linguri seminte chia,
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se zdrobesc bananele cu furculita si se adauga untul de arahide, oul, vanilia, bicarbonatul, zaharul si sarea. Se mixeaza pana se topeste zaharul, se adauga fulgii de ciocolata, se amesteca, apoi se pune si faina. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune cu lingurita compozitie, lasand distanta intre gramajoare. Le tinem la cuptor circa 9-10 minute. Le luam din tava dupa ce s-au racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cookies cu banane, unt de arahide si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Postat de privatelaura

Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari. Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa. In vasul in care am topit...

Citeste continuarea

Cornuri cu gem

Postat de Irina

Cornuri cu gem

Am amestecat faina cu sarea, zaharul si drojdia uscata. Am adaugat untul si laptele acru si am framantat un aluat moale, care nu se lipeste de degete.  Am lasat aluatul la crescut, avand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2018, 21:49
Bune, bune!
la 23.02.2018, 22:02
Servesc vreo doi sa am dimineata la cafea
la 23.02.2018, 22:08
Hai ca suna bine...gust si eu una....hai doua.... :--bd
la 23.02.2018, 22:50
Foarte bune!
la 23.02.2018, 23:17
Chiar sunt bune, ma rog noua ne plac Au fost si la Bustelion

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking