Ingrediente
- 800 g faina
- 1 ou
- 200 g untura la temperatura camerei
- 1 vf cutit sare
- 1 lingurita scuturata de praf de copt+1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1/2 cana bors
- apa minerala
- Umplutura:
- dulceata parfumata de gutui cu scortisoara
Mod de preparare
Din ingredientele pentru cornulete, se framanta un aluat (din aluatul framantat pentru placinta de mere a ramas un guguloi) care se intinde pe masa infainata. Se taie in niste patrate, pe care se pune cate o lingurita cu dulceata. Am tras parte peste parte si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.
Fierbinti, le-am pudrat cu zahar vanilat.
Au iesit crocante si aromate.
Au disparut instant dupa farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete cu dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|