Desert cornulete fragede, cu gem de visine si caise
Postat de diaconta in Dulciuri 11 Mar 2017 | 6684 vizualizari
Stiţi cum este când ai vrea ceva bun, dar, în acelaşi timp, nu prea ai chef să te complici?
Cam aşa a fost şi la mine azi.
Cum mama poftise la nişte cornuleţe, am zis, cornuleţe să fie!
Mai aveam nişte osânză la congelator, aşa că am combinat-o cu unt, rezultatul fiind nişte cornuleţe foarte fragede.
Pentru umplutura, eu am folosit gem de vişine şi caise. Puteţi însă să puneţi umplutura care vă este pe plac.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 12.03.2017, 11:54
Kytz,osanza este untura ce se afla intre intestinele porcului,se poate folosi asa "cruda" sau topita.
De obicei se foloseste la aluatul foietaj sau pentru haiose.
Untura se obtine prin topirea slaninii si da,se gaseste mai usor.
Eu am gasit osanza la magazin,dar nu se compara cu cea pe care poti sa iei la taiatul porcului.
Deci poti sa folosesti si untura sau poti sa folosesti doar unt.
Mie mi se par mult mai sfaramicioase cu untura.
la 12.03.2017, 14:20
Merisor,te astept cu drag
la 12.03.2017, 14:20
Mirela,serveste,nu te sfii
la 12.03.2017, 14:26
Îmi plac mult cornuletele !
la 12.03.2017, 20:40
Cand este vorba de cornulete si astfel de dulciuri, sunt prima la servit. Desi toata lumea e cu torturile, prajituri cu creme, eu sunt cu uscaciunile!
la 12.03.2017, 21:58
Rocsi si tu esti ca mama )) si ea tot din astea ar manca
la 13.03.2017, 16:40
Bune!
la 14.03.2017, 10:00
Delicioase!
la 14.03.2017, 19:12
Mulțumesc pentru răspuns, d-na Dia!
la 15.03.2017, 18:18
uhuu ce bine arata!! delicioase, sunt preferatele mele
COMENTEAZA