Desert cornulete fragede, cu rahat

Postat de RODIMUR in Dulciuri
17 Oct 2018 | 5693 vizualizari

N-am mai făcut cornulețe de la Crăciun și deja ne era poftă... Dar cum încă nu am făcut provizia de nuci, a trebuit să le fac cu rahat. Grație aluatului fraged, pentru care m-am inspirat de la Gaby Duceag (mulțumesc, Gaby!) și care mi se pare cel mai bun dintre toate cele pe care le-am găsit pe net, cornulețele au ieșit minunate.  Nici o mirare, așadar, că în jumătate de oră am rămas cu jumătate din porția de cornulețe...! Din ingredientele de mai jos am făcut 74 de cornulețe. Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care aluatul a stat în frigider. Eu l-am lăsat peste noapte, până a doua zi dimineață, dar e suficient să stea 3 ore.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 18.10.2018, 17:20
Ancutsa, pe vremuri făceam cornulețe numai cu unt, pentru că mă gândeam că untura îmi va face rău la ficat. Și în general, nu găteam cu untură... Ei bine, mi-am dat seama, între timp, că nu-i așa, iar cornulețele cu untură sunt foarte bune și fragede, de se topesc în gură...!
la 18.10.2018, 19:27
O, da, fragede si delicioase!
la 18.10.2018, 19:40
Mulțumesc, Mimi! Nu ne săturăm de ele...
la 19.10.2018, 20:10
Cornuletele astea se topesc in gura! Eu zic ca sunt perfecte!
la 19.10.2018, 20:42
Așa e, Rocsi, sunt foarte fragede și bune...Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 21.10.2018, 16:19
Bune!
la 21.10.2018, 16:44
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking